Weer een geweldig verhaal
Het derde deel van deze serie en het is weer een echt Veldkampje. De schrijfstijl van Ryanne is vlot en fijn. Het verhaal is in een fijne flow geschreven. De personages en omgeving is goed voelbaar. Het verhaal is vanuit Tessa en James geschreven en zo weten we goed wat er in hun hoofden omgaat en natuurlijk hebben beide zo hun eigen issues. James is echt een personage dat je hart weet te veroveren en Tessa is een leuke pittige dame die toch wel recht voor zijn raap is. Wat leuk is dat de personages uit de vorige delen ook voorbij komen en dat we de personages uit de volgende delen ook alvast een klein beetje leren kennen. Ik kijk in ieder geval heel erg uit naar het volgende deel.
Tessa is verloskundige en heeft onregelmatige diensten. Haar “beroemde” buurman James Woods maakt haar helemaal gek met zijn inspiratie die op de meest onmogelijke momenten in hem opkomen en voor overlast zorgen bij haar. Ze heeft hem er meerdere keren op aan gesproken, maar dat heeft weinig tot geen resultaat. James vindt het maar gezeur van haar. Hij heeft tenslotte vele fans die jaloers op haar zouden om zo dicht naast hem te mogen wonen. De vete bereikt een hoogtepunt als blijkt dat James al een hele tijd een spelletje met haar speelt en Tessa vertrekt naar het huis van haar moeder. Maar kan Tessa eigenlijk nog wel zonder James?