Loved it
Wauw, wauw, wauw. Wat een geweldige start van deze nieuwe serie van Lenna. Lenna sleurt je letterlijk het leven van Layla, Damien en Carson in (en ook een beetje van Trevor). Het verhaal begint met een stukje jeugd van Layla, daarna maken we een sprong in de tijd, naar het heden. De hoofdstukken zijn vanuit de drie hoofdpersonages geschreven en één hoofdstuk vanuit Trevor. Zo krijg je een goed beeld van wat er in hun hoofd afspeelt. Lenna schrijft op zo’n mooie passionele manier, je voelt hoe de personages zich voelen en het is alsof je live meekijkt in de levens van de personages meekijkt. Er zit diepgang, spanning, humor en fijne spicy scenes in. Wat ik heel tof vind is dat de personages al iets ouder zijn, eind dertig / begin veertig en dat het zich afspeelt in België. Ik ben van de personages gaan houden en ik hoop dat Trevor ook nog zijn verhaal krijgt want dat verdient hij. Ik ben heel benieuwd naar hoe deze serie verdergaat en kan dus niet wachten op een vervolg.
Waar gaat het over:
Layla zit al jaren gevangen in een gewelddadig relatie. Totdat haar beste vriend Trevor haar ergens in bescherming neemt en haar meeneemt naar zijn huis. Daar kan ze veilig zitten zijn. Dan ontmoet ze Damien en Carson, broers en de Presidenten van de MotorClub, die haar de adem benemen. Layla weet dat de mannen een duisteren kant hebben, maar oh wat voelt ze zich veilig bij hen.
Carson en Damien doen niet aan vaste relatie, om een bepaalde reden. Totdat ze Layla zien, maar voor wie kiest Layla, een prachtige krachtige vrouw? Want één ding is zeker: binnen de MotorClub delen we geen vrouwen.
Twee broers. Eén vrouw. Breken de Presidenten alle regels van de club?
Een hele hele dikke aanrader deze serie.
En via de site van Lenna kan je extra hoofdstukken krijgen van dit verhaal en dat zou ik zeker aanraden om te doen
Triggerwarning: Dit boek bevat seksueel expliciete scènes en taal voor volwassenen die door sommige lezers als beledigend ervaren kan worden
Waar gaat het over:
Twee broers. Eén vrouw. Breken de Presidenten alle regels van de club?
Een hele hele dikke aanrader deze serie.