Ford en Orson
De gescheiden mannen club 3
In dit deel lezen we over de stoere garagehouder Ford en de ingetogen Orson. Het verhaal is weer heerlijk geschreven, de personages zijn mooi neergezet en beide mannen hebben zo hun geschiedenis. Orson heeft een behoorlijk heftige tijd achter de rug en je voelt zijn pijn echt. Saxon neemt je echt mee in de wereld van de mannen en het gaat soms een beetje over de top, het blijft een mooi verhaal en je voelt met de personages mee. Er zit een fijne dosis humor in het verhaal, je leert ook het verleden van de mannen kennen en natuurlijk het geknetter tussen deze twee. Hou je van m/m verhalen dan is dit zeker een dikke aanrader. Ik ben ondertussen echt fan van de mannen uit deze serie, gelukkig komen ze allemaal nog even voorbij en kan eigenlijk niet wachten op het verhaal van Art. Dus snel op naar deel vier.