Mooie start van deze serie

Amandav.d.Velden 05 september 2025
Heel nieuwsgierig naar dit verhaal begon ik in Zweden aan dit verhaal en hij stelde mij niet teleur. Wel is dit echt het begin van een serie. Ellen heeft een hele fijne schrijfstijl en de personages en de omgeving zijn echt heel goed omschreven. Het speelt zich af in de winter waardoor je letterlijk de sneeuw hoort knisperen en je rillingen voelt wanneer ze een wandeling door de winterse natuur maken. En er zijn paarden in dit verhaal en oh wat gaat mijn paardenharen hier sneller van kloppen en ik was best jaloers op Isabelle soms. De personages Isabelle en Guus en leer je al goed kennen, bij de nieuwe vrienden in Siverlake zijn nog wat vragen, die hopelijk in de aankomende de(e)l(en) ontrafeld gaan worden en er meer romantische momenten gaan plaatsvinden. Want er moeten nog best wat puzzelstukjes gelegd worden. Maar wauw wat krijg je ontzettend veel zin om naar deze plek in Canada te reizen en daar gezellig met deze mensen omgaan. Ik hoop dat we in het volgende ook de bloesem kunnen ruiken…..
Waar gaat het verhaal over:
De tweeling Guus en Isabelle heeft een lastige jeugd achter de rug. In hun volwassen leven lopen ze nog altijd tegen de traumas van hun kinderjaren aan. Guus is gescheiden en vindt het moeilijk om de juiste baan te vinden, Isabelle zit vast in een ingewikkelde relatie en een stressvol beroep.
Dan wint Guus een enorme geldprijs. De enige die hij laat delen in zijn prijs is Isabelle. De droom van Guus voert hen naar het prachtige westen van Canada. Hier genieten ze niet alleen van de imposante natuur en de rust, maar leren ze van hun nieuwe, Canadese vrienden ook wat het inhoudt om steun, hulp en echte liefde te ervaren. Het kleine stadje Silverlake voelt als hun nieuwe thuis en ze vinden er hun roeping het overnemen van een grote ranch. Lukt het hen om hun dromen waar te maken?y

Meer recensies van Amandav.d.Velden