Mijn nieuwe favoriete kerstboek!
dit is mijn nieuwe favoriete kerstboek!!!
het boek gaat over Holly en Olivier die beide strijden om dezelfde werkpositie binnen het kerstige tv-programma Alles draait om liefde, een soort van All you need is love. het is een workplace rivals to lovers met een one-bed trope, geweldiggg. het boek is zo grappig, met veel verwijzingen naar hedendaagse dingen die dan net wat anders zijn gemaakt (John de Mol = John Wolfs). ik heb echt een aantal keer hardop gelachen. en ook bij mij zijn de nodige tranen gevallen. iets met een rood hart met chocolade erin. if you know you!
als je dit jaar een kerstboek gaat lezen, laat het dan deze zijn. geloof mij.
“Ik kan me geen slechtere match bedenken dan Olivier Wolfs en Alles draait om liefde. Nou goed, Donald Trump en het presidentschap staan misschien wel bovenaan, maar de combinatie die Norbert voorstelt verdient een goede tweede plaats.” hahahah hoe toepasselijk ook nu
als je dit jaar een kerstboek gaat lezen, laat het dan deze zijn. geloof mij.