Parel van liefde

AngeliqueVH 10 juni 2025
Annerieke de Vries waagt zich aan het vertellen van het verhaal vanuit twee gezichtspunten. We maken kennis met Coco die een gecompliceerde verhouding heeft met haar familie, maar toch van plek wisselt met haar eeneiige tweelingzus Lieve. Deze staat in paniek ineens voor haar deur. Maud kennen we uit Sluipwesp en haar verhaal gaat verder in Een duistere plek. We leren beide vrouwen en hun duistere plekken gedurende het boek steeds beter kennen. Lang blijft onduidelijk wanneer ze elkaar tegen het lijf zullen lopen. En dat is goed voor de opbouw van de spanning. Uiteindelijk speelt de slimme Maud een belangrijke rol spelen bij het oplossen van de problemen waaraan Coco dreigt ten onder te gaan.
De verhaallijn is weer spannend genoeg, de karakters worden uitgediept en de toon van het verhaal is goed te volgen. Chapeau, ik ga door naar het volgende verhaal van Maud, De laatste zeven. De Crime Compagnie heeft een fijne auteur in huis.

Meer recensies van AngeliqueVH