Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Ankerplaats van Irene Hannon krijg je een vakantiegevoel. Je wilt er heen om lekker uit te waaien en te genieten van de rust en de geluiden die daar horen te horen. De titel maakt nieuwsgierig.
Ankerplaats van Irene Hannon is het derde deel in de Hope Harbor-roman serie, maar is los te lezen. Mocht je de eerste twee delen hebben gemist, dan heb je niet het gevoel dat je iets hebt gemist als je dit deel hebt gelezen. Je wilt dan in ieder geval ook de eerste twee delen lezen en de delen die nog komen wil je ook lezen.
Meteen vanaf de eerste bladzijde wordt je meegezogen in een verhaal boordevol emoties. Het is aan te raden om een doos tissues bij de hand te houden, want er zitten genoeg emotionele momenten in waarbij je het niet droog kan houden zoals bijvoorbeeld het moment dat Adam vrienden werd met Clyde, je wordt ook boos om wat Clyde is aangedaan. Ondanks dat het einde voorspelbaar is, zitten er genoeg verrassende wendingen in die je niet ziet aankomen zoals bijvoorbeeld een valse beschuldiging.
Ankerplaats van Irene Hannon vertelt het verhaal van Lexie Graham die als politiechef werkt en krijgt te maken met een golf van diefstal en vandalisme.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/06/ankerplaats-irene-hannon.html .

Reacties op: Twee uitersten

13
Ankerplaats - Irene Hannon
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners