Advertentie

Bij het zien van de mooie cover van Guswentha van Henriëtte Hemmink krijg je niet meteen een idee waar het boek over zal gaan. De titel maakt nieuwsgierig. Het klinkt als een meisjesnaam en je wilt er dan ook meer over weten.
Henriëtte Hemmink weet je in Guswentha meteen mee te nemen in haar boek. Vanaf de eerste bladzijde zit je in het verhaal en zo te verder je komt, zo te meer het verhaal je gaat bezig houden als je niet in het boek aan het lezen bent. Onbewust blijf je eraan denken en wil je snel weer verder lezen omdat je wilt weten hoe het verhaal verder zal gaan en hoe het verhaal zal gaan eindigen. Tegen het eind daarentegen wil je enerzijds weten hoe het zal aflopen, maar tegelijkertijd wil je ook nog geen afscheid nemen van bepaalde personen omdat je ze je hart hebt gesloten. Het is een verhaal dat je niet meer los laat, je leeft echt mee met de personen in het boek en voelt hun emoties.
Dit is geen boek dat je even tussendoor leest, want als je even niet oplet, dan ben je de draad kwijt. Henriëtte Hemmink zet je in Guswentha aan het denken zoals bijvoorbeeld over hoe de geneesmiddelenindustrie werkt, daarnaast laat het verhaal je ook naar jezelf kijken zoals bijvoorbeeld de band die je hebt met je familie en hoe de indianen omgaan met hun familiegeschiedenis.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/12/guswentha-henriette-hemmink.html .

Reacties op: Wat is de verborgen boodschap?

1
Guswentha - Henriëtte Kan-Hemmink
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker