Advertentie

Bij het zien van de mooie cover van Kind van de rekening van Piet Duthoit krijg je niet meteen een idee waar het boek over zal gaan, hooguit waar het boek zich afspeelt. De omgeving ziet eruit als een rustige omgeving waar je lekker tot rust kan komen. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten welk kind er iets is aan gedaan, wat er precies is gebeurd met het kind.
Kind van de rekening van Piet Duthoit is op een beeldende, filmische manier geschreven. Het boek leest dan ook als een film waardoor het boek vlot wegleest. Het is een verhaal waar je meteen in meegezogen wordt en waar je niet meer mee kan stoppen met lezen als je er eenmaal aan begonnen bent omdat je wilt weten hoe het zal eindigen, of jouw vermoeden wie de echte dader is klopt. Het is een verhaal boordevol spannende momenten zoals bijvoorbeeld een ontsnapping en verrassende momenten die je niet ziet aankomen. Sommige stukjes zijn schokkend zoals bijvoorbeeld het gebeuren met twee mensen. Op een gegeven moment krijg je steeds meer een idee van wie de echte dader is, wie er echt achter alles zit.
Kind van de rekening van Piet Duthoit gaat over een filosoof die verguisd wordt en in Rome bevriend raakt met Friedrich Nietzsche.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/10/kind-van-de-rekening-piet-duthoit.html .

Reacties op: Vanwaar die vreemdelingenhaat?

1
Kind van de rekening - Piet Duthoit
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners