Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Zet je aan het denken over je eigen alcoholgebruik

Anneke Visser 25 oktober 2023
Bij het zien van de mooie cover van Absolute aanrader alcoholvrij van Cathérine Kools krijg je een vermoeden dat je een boek over water gaat drinken, een boek met ideeën om je drinkwater wat minder saai te maken. De titel geeft duidelijk aan wat je van het boek kunt verwachten. Het boek is erg mooi vormgegeven met de mooie tekeningen.
In Absolute aanrader alcoholvrij vertelt Cathérine Kools waarom ze geen alcohol meer drinkt, wat de aanleiding ervoor was, hoe ze dat heeft ervaren, wat de reacties erop waren en komt ze met tips om te stoppen met alcohol te drinken. Niet alleen geeft de auteur tips, ze geeft ook recepten die je kunt uitproberen, zoals bijvoorbeeld Nin-fiz. Uiteraard kun je in geen enkel recept ook maar één druppel alcohol vinden. De auteur is niet alleen zelf aan het woord, ze heeft ook vierentwintig vragen over alcohol aan vier deskundigen gesteld die hun antwoorden op de vragen hebben gegeven.
Absolute aanrader alcoholvrij van Cathérine Kools is een boek dat je van het alcoholdrinken af kan helpen en dan met name dankzij de deskundigen die met schokkende feiten komen over alcohol, zoals bijvoorbeeld dat het bij overmatig alcohol drinken dementie veroorzaakt. Ondanks dat veel feiten bekend zijn, zoals bijvoorbeeld waarom men in het verleden alcohol dronk, staan er ook een aantal minder bekende feiten in, zoals bijvoorbeeld dat je alcohol als een giftige stof kunt zien.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2023/10/absolute-aanrader-alcoholvrij-catherine.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser