Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Wat er kan gebeuren als de massa hun razernij uit

Anneke Visser 10 april 2024
Bij het zien van de schitterende cover van Blinde woede van Thunberg krijg je al een vermoeden waar het boek over zal gaan. Hoewel vaak de originele cover mooier en beter gekozen is dan de cover van de vertaling, is het dit keer niet erg dat men voor een andere cover heeft gekozen. Zowel de originele, als de cover van de vertaling, laat heel goed zien wat je van het boek kunt verwachten. De titel is erg goed gekozen. De titel geeft duidelijk weer wat je kunt verwachten van het boek. Wat jammer is, en dat is dan ook het enige minpunt van dit boek, is dat men niet, zoals op het originele boek, de volledige naam van de auteur heeft geplaatst. Het lijkt er in dit geval op dat men met de achternaam heeft willen meeliften met een beroemde activiste met dezelfde achternaam. Het is uiteraard niet gezegd dat het zo is.
Dit is het vierde deel in de serie met Esther Edh. Vaak kun je boeken uit een serie beter op volgorde lezen, maar dit deel is los te lezen. Hoewel er soms wordt terugverwezen naar een vorig deel, begrijp je wel waar het over gaat. Uiteraard is het beter als je de eerste drie delen hebt gelezen, maar het is niet noodzakelijk.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/04/blinde-woede-thunberg.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser