Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Zal de missie lukken?

Anneke Visser 28 maart 2024
Bij het zien van de mooie cover van Een missie op aarde van Ilze van Zoest krijg je een vermoeden dat je een spiritueel boek gaat lezen. Een boek dat met geloof te maken heeft. Beiden kloppen, want het is inderdaad een spiritueel verhaal, maar het geloof kun je op een andere manier bekijken in dit boek. De handen die elkaars pols vasthouden, doet denken aan een schilderij van Michelangelo en wie weet was het beroemde schilderij een voorbeeld voor diegene die de tekening op de cover heeft getekend. In het begin is de keus voor de cover niet duidelijk, maar gaandeweg het verhaal, en dan met name tegen het eind, wordt de keus voor de cover steeds duidelijker en kun je alleen maar concluderen dat men er goed aan heeft gedaan om voor deze cover te kiezen. Het is mooi dat de cover via de zijkant op de achterkant door loopt.
De titel van het boek maakt je nieuwsgierig naar het verhaal. Je wilt weten of de titel op de mensen in het algemeen op aarde slaat of, of dat bepaalde personen een missie op aarde hebben. Je wilt ook weten wat voor missie het is. De titel wordt al heel snel duidelijk in het verhaal en is dan ook erg goed gekozen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/03/een-missie-op-aarde-ilze-van-zoest.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser