Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Het vangen van een kangoeroe blijkt makkelijker dan gedacht

Anneke Visser 16 oktober 2023
Bij het zien van de mooie cover van Hoe vang je een kangoeroe? krijg je een vermoeden dat het een boek is dat over dieren gaat. De titel maakt je nieuwsgierig naar het boek en niet alleen naar het boek, maar ook naar het antwoord op de vraag van het boek. Gelukkig krijg je daar in het boek antwoord op. Het vangen van een kangoeroe blijkt makkelijker dan gedacht. De subtitel geeft heel goed aan wat je van het boek kunt verwachten. De grappige tekeningen in het boek maken het boek compleet.
In Hoe vang je een kangoeroe? staan honderd leuke en interessante feitjes over diverse dieren. Over bekende dieren, minder bekende dieren en dieren waarvan maar heel weinig mensen weten dat ze bestaan. Bekende en minder bekende feiten over dieren passeren de revue. Kinderen worden betrokken in het boek door middel van vragen die de auteurs aan de kinderen stellen, wat heel leuk is. De antwoorden staan of op dezelfde pagina of op de pagina ernaast. Het boek is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Hoe vang je een kangoeroe? is een heel leuk en grappig boek om te lezen. Geregeld moet je lachen om bepaalde stukjes, zoals bijvoorbeeld welke maat schoenen je moet hebben om, net als spinnen, over muren te kunnen lopen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2023/10/hoe-vang-je-een-kangoeroe.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser