Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Twee perspectieven

Anneke Visser 09 mei 2024
Bij het zien van de schitterende cover van Huurling van het verbond van Linda Zoet wil je weten wie de vrouw op de cover is en wat haar verhaal is. Het is mooi dat je, alles wat je op de cover ziet, ook terug kunt vinden in het verhaal. De titel van het boek maakt je nieuwsgierig naar het verhaal. Je wilt weten wie de huurling is en over welk verbond het gaat.
Huurling van het verbond van Linda Zoet is het vervolg op Bercka de vestingstad. Je hoeft het eerste deel niet eerst te lezen om dit deel te lezen, ze zijn los van elkaar te lezen. Dit boek is geen boek voor tussendoor. Let je even niet op, dan kun je zomaar de draad kwijt zijn. Ook is het geen boek om onder het eten of voor het slapen gaan te lezen, omdat er een paar bloederige stukjes in staan.
In Huurling van het verbond van Linda Zoet heeft Sacha een belangrijke opdracht te vervullen. Helaas krijgt ze te maken met twee mannen die een lucratieve opdracht hebben, maar dan blijkt de vracht om twee vrouwen, waaronder Sacha, te gaan. Sacha blijkt heel goed voor zichzelf op te kunnen komen en laat de mannen dan ook geregeld versteld staan, waardoor zij hun opdracht niet kunnen vervullen zoals eerst gedacht, net als Sacha haar opdracht niet goed kan vervullen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/05/huurling-van-het-verbond-linda-zoet.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?