Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Kan voor veel mensen deels herkenbaar zijn

Anneke Visser 09 november 2023
Bij het zien van de mooie cover van Tequila sunrise van Julia Ran wil je weten wie de vrouw en het meisje zijn, wat hun relatie tot elkaar is en wat hun verhaal is. Tijdens het lezen kom je erachter dat je de cover op verschillende manieren kunt bekijken. Het is in ieder geval een heel goed gekozen cover. De titel doet denken alsof er voornamelijk tequila sunrises wordt gedronken, maar dat valt mee, wel wordt er veel andere drank, en dan met name door een bepaald persoon, gedronken. De vraag is of de titel bij het boek past, aan de ene kant wel, aan de andere kant was het misschien beter om voor een bier- of wijnmerk te gaan. Dat had beter bij het boek gepast, ook al begrijp je op een gegeven moment wel waarom men voor deze titel heeft gekozen.
Tequila sunrise van Julia Ran is het tweede deel van een boekenserie over Daphne. Ondanks dat dit het tweede deel is, kun je dit deel los lezen. Het is niet noodzakelijk om eerst het eerste deel gelezen te hebben. Af en toe begrijp je een stukje verhaallijn niet helemaal, omdat er waarschijnlijk wordt verwezen naar het vorige deel, maar al snel heb je door hoe het zit.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2023/11/tequila-sunrise-julia-ran.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser