Spannend genieten!
Maren Stoffels heeft al een hele reeks spannende jeugdboeken op haar naam staan... Toch was dit boek mijn eerste kennismaking met haar boeken.
Wanneer Olivier 's nachts wakker wordt, merkt hij dat er mensen in zijn huis zijn... Ze zijn uit op de spullen van zijn vaders winkel. Alleen blijft Olivier niet onopgemerkt.
Wanneer hij later met zijn vrienden een uitje in het bos heeft, komt die ene medewerker hem wel heel bekend vol... Olivier heeft gelijk in de gaten wie hij is, maar weet hij ook dat Olivier hem herkent heeft.
Survival Game is een vlot geschreven boek dat lekker weg leest. Het boek is passend spannend! Het is daardoor uitermate geschikt voor jongere liefhebbers van spanning en avontuur!