Een spannende pageturner!
Victoria Barnett leek alles te hebben: een succesvolle carrière, een liefhebbende man en een perfect leven. Tot een ongeluk haar verlamd achterlaat, gevangen in haar eigen lichaam en huis. Wanneer verpleegster Sylvia Robinson wordt ingehuurd om voor haar te zorgen, ontdekt ze dat Victoria meer ziet, voelt en weet dan iemand beseft. En dan vindt Sylvia haar dagboek — met geheimen die alles veranderen.
Deze Freida Mcfadden is ook weer echt een pageturner! Je vliegt zo door het boek heen en de personages zijn weer goed uitgewerkt. Het boek vond ik zelf op Verity lijken, waardoor sommige stukken wat overheen kwamen.De afwisseling tussen het heden en de dagboekfragmenten uit verleden kwamen mooi samen en gaf een compleet beeld van het verhaal. Toch blijft Freida je op het verkeerde been zetten, maar kwamen de puzzelstukjes mooi samen!