Een mooi vervolg

Anouk 23 oktober 2025
We gaan terug naar het magische weeshuis bij de azuurblauwe zee en lezen dit keer over Arthur Parnassus de directeur van het weeshuis. Wanneer Arthur wordt uitgenodigd om een verklaring af te leggen over zijn verleden, bindt hij de strijd aan voor een betere toekomst voor alle magische wezens, en ook voor zijn eigen gezin. Dit is een lastige strijd, vooral als er nieuwe jonge yeti in het weeshuis komt. Blijven zij sterk als gezin of valt alles uit elkaar?…

Het boek is weer prachtig geschreven en je voelt de liefde van de hoofdpersonages door de bladzijden heen. Het is weer leuk om te zien hoe het met de personages gaat en het voelt of je nooit van het eiland bent geweest. Soms was het voor mij iets langdradig waardoor de magie een beetje verdween. Een mooi verhaal over jezelf zijn, je kwaliteiten omarmen, respect en liefde.

Meer recensies van Anouk

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.