Geweldige graphic novel

Anouk 24 oktober 2025
Sinds ze een klein meisje was, droomt Tabi ervan om haar favoriete prinses te spelen in een pretpark. Dus wanneer ze wordt toegelaten tot een zomerprogramma daar, lijkt het alsof haar grootste droom uitkomt. Of… tenminste, in het begin. Al snel ontdekt ze dat niet iedereen er is uit liefde voor de magie, en dat sommigen weinig geven om het betoveren van bezoekers. En niemand gelooft dat een meisje met haar maat ooit een prinses kan zijn. Maar Tabi is vastbesloten om het tegendeel te bewijzen, ook al begint ze stukje bij beetje haar eigen illusies over het sprookje te verliezen. Gelukkig is James er om haar te helpen.

Deze graphic novel is prachtig geïllustreerd en het verhaal is erg schattig. Zeker als je fan bent van pretparken. Tabi is een mooi personage, ze heeft doorzettingsvermogen en wil voor iedereen het beste. Ik vloog door het verhaal heen en het geeft een beeld hoe het achter de schermen in zo'n pretpark gaat. Het verhaal laat zien dat je met hard werken, je veel kan bereiken ook al heb je een maatje meer.

Meer recensies van Anouk

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.