Goede jeugdthriller!
Een tiener meisje wordt langs de zijkant van een afgelegen weg wakker. Koud, onder de blauwe plekken en verward Gelukkig rijdt er een politiewagen net langs. De agent wil haar helpen, maar het meisje heeft geen idee wie ze is. Totdat een man op het politiebureau verschijnt.
De man blijkt haar vader te zijn en heeft genoeg bewijs dat zij Mary is en mag haar meenemen. Het meisje denkt alleen bij zichzelf mijn naam is Mary, maar het voelt niet zo…
Een paar dorpen verderop is Lola verdwenen. Drew haar vriend probeert er alles aan te doen om haar terug te vinden, maar hij lijkt alleen maar verdachter te worden bij de politie. Drew probeert steeds meer sporen bij elkaar te zoeken met wat hulp van zijn vrienden. De sporen lijken op te raken. Is hij op tijd bij Lola?
In dit verhaal volgen we Mary en Drew. Het verhaal begint meteen spannend en je wil graag doorlezen wat er nou precies gebeurt is. We volgen in dit verhaal Mary, die haar herinneringen probeert terug te krijgen, wat niet echt wil lukken. Aan de andere kant volgen we Drew die zijn vriendin probeert te vinden en uit de hand van de politie probeert te blijven. Beide verhalen waren op hun eigen manier spannend om te lezen. Je weet dat er iets niet helemaal klopt en je wil er graag achter komen wat dat nou is. Het verhaal is makkelijk geschreven en je vliegt er dan ook zo doorheen. Sommige punten in het verhaal waren wat voorspelbaar, maar dit is zeker een goede jeugdthriller!!