Ondersteboven - Danielle Steel

Arielh Uitterhoeve 19 februari 2026
Wanneer er voor het eerst een Steel boek gelezen zou worden, dan is Ondersteboven echt aan te raden!

Ardith Law is een Hollywood-icoon. Op tweeënzestigjarige leeftijd is ze nog net zo mooi en geliefd als altijd, maar na het overlijden van haar rokkenjagende man zit ze niet op een tweede huwelijk te wachten. Haar dochter Morgan, een succesvolle plastisch chirurg, houdt haar moeder nog altijd verantwoordelijk voor een eenzame jeugd. De twee hebben een kille relatie, ondanks Ardiths pogingen tot herstel.

Het is tijd voor Morgan om te besluiten of ze de pijn uit het verleden eindelijk achter zich kan laten, en voor Ardith om te leren haar hart te volgen. Beide vrouwen worden geconfronteerd met moeilijke keuzes op hun zoektocht naar geluk en verzoening.

Vanaf het eerste hoofdstuk kon Danielle mij in het verhaal opslokken. Met haar vlotte schrijfstijl en aandacht voor karakterontwikkeling was ik meteen aangenaam verrast om verder te lezen.

Een verhaal waar moeder-dochterrelatie centraal staat, maar ook leeftijdsverschil in relatie komt voorbij. En eindelijk eens een verhaal waarbij vrouwen een machtspositie hebben ten opzichte van de mannen.

Een heerlijk feelgood verhaal waar je zo doorheen leest!

Meer recensies van Arielh Uitterhoeve