Een dikke prima!
Bram Eijgenhuijsen, ik kwam hem tegen op een Facebookgroep “living of the grid” waar hij in een bericht aankondigde een stukje land en een huis te hebben gevonden in Zweden.
Leuk dacht ik! Bram ging vloggen het leek mij erg leuk om te zien hoe iemand alles vanaf scratch gaat opbouwen. Natuurlijk vroeg ik mij ook wel af, hoe komt hij van hier naar daar? Wat is zijn achtergrond? Waarom komen zijn ouders of andere familieleden nooit langs?
Maar goed, dat zijn mijn zaken niet.
Op een goede dag zag ik ineens een aankondiging van Bed en Breakfast vol Liefde waarin Bram een oproep deed. Hij zou dus mee gaan doen met dat programma! Hierdoor zag ik uiteindelijk Bram bijna dagelijks op tv, en niet alleen bezig met zijn moestuin of het bouwen van een object.
En nu kwam dit boek uit, het boek waarin vele vragen van mij beantwoord werden, het is op zo’n manier geschreven dat je door wíl, nee moet!, lezen. Een pageturner noemen ze dat. Het springt van verleden naar heden en weer terug. Je komt achter zijn strubbelingen met het leven, met de natuur, inschattingsfouten en hij deelt het allemaal met jou.
Een dikke aanrader dus, of op zijn Brams: een dikke prima!
Maar goed, dat zijn mijn zaken niet.
Een dikke aanrader dus, of op zijn Brams: een dikke prima!