Onverschrokken / Flight & Glory serie
Wat een mooie serie van Rebecca Yarros.
Alle vijf de boeken zijn het lezen waard. Ze bevatten een lach en een traan, angst en blijdschap en vooral niet te vergeten heel veel liefde!
Het geeft ook een beeld hoe het leger in Afghanistan alle jaren onder druk heeft gestaan en hoe het thuisfront mat angst en beven moet afwachten.
Dat het thuisfront toch doorgaat met leven en dealt met de consequenties als het wel misgaat.
Jammer dat de serie af is, ik ga de hoofdpersonen missen, dus Rebecca als je nog inspiratie voor nummer zes hebt ik zal het zeker lezen!