Vervolg

Bianca1990 09 februari 2026

Toen ik besefte dat ik ook het vervolg in bezit had. Deze dan maar eerst gelezen.

Deed me in het begin vreemd aan omdat de schrijfstijl iets anders was (andere vertaler?). Ook de dagboekfragmenten van Lily waren in een ander geschrift.

Vond het ook wat jammer dat het nu in 2 zichten geschreven was. Al was dit nodig voor dit boek. En was het ook wel fijn om zo te weten hoe Atlas over alles dacht en zich voelde.

Vond het wel jammer dat Allysa er veel minder in zat.

Stond niet op mijn planning om te lezen. Maar kan toch afvinken onder bloemen op de cover, waarin brieven geschreven worden en voor mij nu een nieuwe categorie: waarin koken een rol speelt (GLFGX - hebban app challenge). Aangezien Atlas kok is in 2 zaken en ze zo tijd moeten uitzoeken om te kunnen afspreken, lijkt koken wel een grote rol te spelen.

Meer recensies van Bianca1990

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.