Zoet, spooky en magisch!
Dit was echt een ontzettend leuk boek! Maren had me vanaf de eerste bladzijdes al helemaal in haar greep en ik moest blijven lezen om er achter te komen wat er precies was gebeurd Sunny, haar ouders, Zino en natuurlijk oma Row!
Zoals altijd weet Maren de perfecte balans te houden tot jeugdig, grappig en spooky en met deze fantasy laat ze weer een compleet andere kant van haar schrijfskills zien. En met haar eigen ervaringen in mijn achterhoofd (het wensen dat je ooit nog eens met iemand kon praten die overleden is) heeft dit boek ook nog een emotioneel randje.
Persoonlijk zou ik nog veel meer verhalen willen over Sunny! Heel even dacht ik dat het die kant ook op zou gaan, want aan het einde waren er nog zoveel losse eindjes die perfect naar een deel twee hadden kunnen leiden, maar die werden (jammer genoeg voor mij) opgelost. Maar ik hoop dat Maren binnenkort nog eens een bezoekje brengt aan Oakley.