Dit vult het Bridgerton-gat in je hart!
Jaaaa ik heb hier zo lang op gewacht! Ondanks dat het vorige boek redelijk goed eindigde, had ik antwoorden nodig. Gelukkig heeft dit boek ze aan me gegeven!!
Ik vond het zo leuk om weer in de beleveniswerelden van Olivia, Helen, Ruby en Amy-Rose te duiken. Ze zijn alle vier zo leuk en dat maakt het geweldig om elk hoofdstuk weer vanuit een andere vrouw te lezen. Toch heb ik stiekem wel een favorietje (Olivia). En ondanks dat het eerste boek al even geleden is, kwam ik er meteen weer in!
Deze boeken geven je helemaal de Bridgerton vibes, en we missen natuurlijk allemaal Bridgerton (looking at you, Netflix). Het heeft alles: grappig en slim dialoog, kleine aanrakingen, verlangende blikken... Kortom: dit vult het Bridgerton-gat in je hart.
Los van dat het ontzettend leuk en romantisch is, is het ook nog eens een heel leerzaam boek. Het is namelijk losjes gebaseerd op de eerste, zwarte rijke familie in Amerika. In het boek wordt hier ook zeker aandacht aan besteed, bijvoorbeeld door het racisme te tonen waar deze familie tegenaan liep.
Bedankt Zomer&Keuning voor het vooruitleesexemplaar! Ik heb genoten.
Bedankt Zomer&Keuning voor het vooruitleesexemplaar! Ik heb genoten.