Een lieve viervoeter en een afgelegen huisje
Als je even weg wil dwalen in de Canadese bergen, dan is dit boek helemaal wat voor jou!
Daphne heeft een groot probleem: haar boek is aangekocht en ze heeft hier geld voor ontvangen, maar iedereen denkt dat ze een man is. Dus gaat ze opzoek naar een acteur die haar alter-ego kan spelen. Als auteur vond ik dit een mega interessante verhaallijn en was ik benieuwd hoe Daphne dit allemaal zou oplossen.
Aan het begin communiceerden de twee hoofdpersonen voornamelijk via app/mail of aan de telefoon. Daardoor krijg je veel van de gesprekken mee, maar voelde het voor mij wel alsof ze heel "snel" een band hadden en was daar wat minder ontwikkeling voor in de rest van het boek. De gebeurtenissen rondom het uitgeven van het boek gingen ook best snel, daar had ik zelf wat meer over willen lezen.
Het leest wel vlot door en de Nederlandse vertaling is ontzettend goed gedaan! Het boek was niet helemaal voor mij, maar ik denk dat als je van romance boeken houdt met dubbel pov, een lieve viervoeter een mooie natuur, dit zeker wat voor jou is!