Een juicy thriller

Boekdine 01 mei 2025
Hoe ver zou jij gaan voor iemand van wie je houdt? Dit boek zet je daar zeker over aan het denken.

Sarah uit Het perfecte huwelijk is een succesvolle strafrechtadvocaat én partner bij een groot advocatenkantoor in Amerika. Maar haar o zo perfecte leven valt in duigen als haar man Adam wordt verdacht van de moord op zijn minnares. Zonder er bij na te denken, biedt ze zichzelf aan als zijn advocaat. Maar is dat wel zo’n goed idee?

Met zo’n intrigerende synopsis had Het perfecte huwelijk meteen mijn interesse gewekt. Een advocate die haar eigen vreemdgaande en mogelijk moordende man verdedigt? Dat moet wel een sappig verhaal zijn. En sappig was het zeker. Het is een psychologisch spelletje waar je steeds nieuwsgierig wordt naar de afloop. Niet alleen moet de hoofdpersoon haar gekwetste gevoelens aan de kant zetten, ook heeft ze nog te dealen met de moordende strijd (pun intended) in de advocatenwereld en een verschrikkelijke schoonmoeder waar je als lezer ook de kriebels van krijgt. De schrijfstijl is vlot en passend bij dit genre en heeft precies genoeg plottwists. Een aanrader voor liefhebbers van vlotte, juicy thrillers.
En ik kom er zojuist achter dat dit het eerste deel is van een serie, dus ik ben erg benieuwd naar het vervolg!

Meer recensies van Boekdine