Heel goed geschreven

14 mrt 2025

"Je eerste huis,
Je eerste baan,
Je eerste keer. "

Nou , waar moet ik beginnen.. Dit boek is niks voor mij.. veel te zoetsappig hoor ik mij nog zeggen.
Maar, Nicole schrijft wel echt geweldig.. zoals het monster duet.. wauw! Ik zag Gezocht CEO op storytell (heb niks met luister boeken maar het huishouden moet ook gedaan worden dus i will give it a try . Vanaf het eerste hoofdstuk "Fancy-pansy kakkers en ze lopen er allemaal bij alsof ze een stok in hun reer hebben" had je mij. Het huishouden was nog nooit zo leuk geweest hahaha. Ook in de auto reed ik een toeristische route om maar langer te kunnen luisteren.

Ik zou je meer dan 5 sterren willen geven waarom?

*De personage belandt in haar eigen roman, je schrijft 2 verhalen welke in elkaar over lopen en het klopt ook gewoon allemaal.
*beschrijving van de personages zijn tot vrijwel detail beschreven waardoor de lezer echt een goede feeling krijgt over de personage en hun emoties.
*"wereld omschrijving " je verteld heel mooi hoe een locatie eruitziet ziet en diept daarop in. Waardoor je in het verhaal komt te zitten en alles als een film voor je kan zien.
( Dit had ik overigens ook bij het monster duet.) Ik kijk uit naar " Ik zie jou" )

Beschrijving:

Fay komt uit een bloemenfamilie en ze gaan er standaard van uit dat zij op een dag ook de zaak over zal nemen. Fay is een 22 jarige schrijfster en gaat voor haar nieuwe boek inspiratie op doen bij een rondleiding op een kantoor. Dit verloopt alleen totaal anders! In plaats van een rondleiding krijgt ze een baan als secretaresse! Ze besluit deze baan aantenemen om alles wat er op de werkvloer gebeurd te kunnen noteren voor haar nieuwe office romance over een knappe CEO en een vrouwelijke medewerker. Maar na een tijdje beland zij ij haar eigen roman. Zij, zij is de vrouw die smacht naar die knappe CEO en misschien ook wel andersom?

Meer recensies van Booksoflamia