Een van mijn lievelingsseries

Bregje 17 juni 2021
Wat heb ik genoten van deze serie. Alle boeken (behalve het boek Levana...), maar in het bijzonder dit boek: Winter. In dit boek gebeurt zoveel! Het is spannend, romantisch en zo mooi! Het is fantastisch om te zien hoe iedereen bijdraagt aan het terugveroveren van Luna en op zijn eigen manier met zijn eigen kracht een cruciale bijdrage levert. Deze serie kent veel personages en allemaal zijn ze goed uitgewerkt. Heel vaak zie je dat schrijvers, zodra het doel bereikt is, het boek eindigen. Ik wil dan altijd nog graag weten hoe het met iedereen verder gaat. Marissa Meyer neemt wel de moeite om nog even van iedereen te vertellen hoe het gaat en daarmee verdiende dit boek bij mij meteen de vijfde ster.

Meer recensies van Bregje