Advertentie

Gelezen voor
“In de boekenkast “

Otto Groot, Otto Klein is een groot Kijk- en Ontdekboek met 101 tegenstellingen.

Otto vertrekt met zijn papa voor een autoritje door de stad. Hij ziet onderweg heel veel tegenstellingen die hij kan lezen op de wegwijzers.
Bijvoorbeeld dwerg – reus en sappig – dor enz.

Dit is dus een hele leuke rit waarbij Otto ogen te kort heeft om alles te kunnen zien. Je kan als lezer mee op ontdekkingstocht gaan.

De prachtige prenten nodigen uit om mee op zoek te gaan naar heel veel voorwerpen. Je kan er een spelletje van maken met je broer of je zusje of zelfs met je mama of je papa.

Het grote boek is geschikt voor alle leeftijden. Van groot tot klein, van jong tot oud, iedereen kan plezier beleven en met je fantasie heel veel fantastische voorwerpen spelenderwijs ontdekken.

Dit boek zal zeker ook geapprecieerd worden door scholen of kinderopvangplaatsen om samen met de kindjes aan de slag te gaan.

Prachtige kleuren, grote glanzende bladzijden die bomvol tekeningen staan. Dus ga er rustig voor zitten en ga op zoek naar alle wegwijzers met tegenstellingen die je kan vinden.

Als je hiermee klaar bent, kan je achteraan het boek nog een megagrote poster vinden waar je nog meer kan zoeken.

Otto Groot, Otto Klein is leerzaam, maar ook grappig, fantasierijk en ontzettend leuk.

Uiteraard zijn er ook nog andere delen te verkrijgen van Tom Schamp zoals o.a. Otto in de luchthaven en Het grootste en leukste beeldwoordenboek ter wereld …

Dit boek is zo fascinerend, dat het van mij zeker 4,5 * waard is.

Reacties op: Kleurrijk, fantasievol zoekboek

3
Otto groot, Otto klein - Tom Schamp
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners