Advertentie

Online formulieren invullen, cookies accepteren, het zal nooit meer hetzelfde zijn na het lezen van dit boek.

Met matige cijfers is Tim Turner geslaagd aan de George Washington University School of Media and Public Affairs. En juist hij krijg een baan aangeboden bij The Keeler Company. 10.000 dollar per maand en een luxe appartement in downtown Washington D.C. .

Al vanaf het eerste moment wordt hij overweldigd door alles wat hij ziet en meemaakt. Het appartement is groot en mooi. Maar veel tijd brengt hij er niet door. Het werk vergt veel tijd.
Frank Keeler en de mooie Karen Anderson zijn erg op Tim gesteld. Het vertrouwen is onderling goed.
Tim wordt al gauw een harde zakenman die weinig tijd heeft voor een sociaal leven. Als zijn vriendin Amy hem verlaat heeft hij geen tijd om werk van te maken. En als Amy haar vader overlijdt is Tim druk aan het werk.
The Keeler Company is een enorm bedrijf die zich bezig houdt met data en databeveiliging. Grote bedrijven, casino’s zijn klanten van The Keeler Company. Op deze manier krijgen ze nog meer data van persoonsgegevens. En een belangrijke samenwerking heeft Tim voor zijn rekening gekregen in Atlantic City. Door het binnenhalen heeft hij naam gemaakt binnen The Keeler Company.

Als Tim Turner op een dag aangesproken wordt door een onbekende die zich ‘de vriend’ noemt, verandert Tim zijn hele leven. Puzzelstukjes vallen op z’n plek en Tim bekijkt zijn werkgever met hele andere ogen.
Data en persoonsgegevens verdwijnen.
Met gevaar voor eigen leven moet Tim beslissingen nemen die van groot belang zijn voor de (internet) wereld, voor de beveiliging van data en persoonsgegevens. Wie kan hij vertrouwen…..

Een heerlijke cyberthriller. Spanning vanaf het begin.
Duidelijke hoofdstukken die steeds door een ander personage verteld wordt. Personages die niet in grote details uitgewerkt zijn, maar in deze thriller is dat niet van belang. De sfeer en omgeving wordt goed beschreven. Je beleeft Tim zijn leven. Ook Emily wordt op deze manier goed weergegeven, zodat je bewondering voor haar krijgt. Kennis van data security is niet nodig.

Ik geef dit boek ***** verdiende sterren!

Reacties op: Online formulieren invullen, cookies accepteren, het zal nooit meer hetzelfde zijn na het lezen van dit boek

103
De macht van K. - Jens Vern
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker