Catootje kan alles

Cato Lara Smolders Cato Lara Smolders
27 mrt 2025

Mijn moeder en ik zijn helemaal gek op de boeken van Yvonne Jagtenberg. Mijn favoriet is klein Geitje kan alles!

Want Catootje kan ook alles! Mama heeft het boekje al zo vaak voor gelezen dat ik het zelf kan lezen.

Dan klim ik op het klimmerek en roep ik “Catootje kan ook al heel goed klimmen.” En dan moet mijn mama roepen “ Pas je op Catootje straks val je nog!”

Ik doe bijna alles na wat klein Geitje kan. Ik roep dan de zinnetjes uit het boekje.

De grappige plaatjes die soms iets anders laten zien dan wat het geitje daadwerkelijk kan, bevorderd mijn fantasie. Want dat betekent dat ik ook meer kan. Zo ben ik gaan lopen.

Mijn mama helpt me nu met deze recentie. Zei zegt dat het boekje erg leuk is voor meisjes van mijn leeftijd. Ik ben nu 17 maanden. Omdat het geitje allemaal dingen kan, die ik ook kan. Hoe trots klein geitje is op de laatste pagina op zichzelf, zo trots ben ik ook op mezelf. Want als je al zoveel kan, is dat heel erg knap!

Kortom, een top boek. Ook al leest mama hem wel 3 keer per dag voor en ik zelf ook nog wel een paar keer. Hij blijft leuk!!

Meer recensies van Cato Lara Smolders