Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hup Herman!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 9 3 4 2 1 1 0

Hup Herman!

16

Gelezen 18 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Artikelen 1 Newsroom 2 Spots 1   Topics 0
Hangbuikzwijn Herman is ’s morgens niet altijd gecharmeerd van de lawaaierige haan en van de drukke kippen. Ze kakelen om het hardst wie de eerste is, de snelste, de beste. Herman houdt eigenlijk niet van dat gedoe, maar laat zich toch uit zijn tent lokken en voor hij het weet raakt hij verwikkeld in een race tegen de kippen. Maar onderweg realiseert hij zich dat verliezen of winnen er niet toe doet. Bij jezelf blijven is veel belangrijker!

Herman is een hangbuikzwijn met een sterk aanwezig karakter, dat met zijn gedrag en eigenschappen nog het meest doet denken aan een kind van een jaar of vijf. Een aandoenlijk, soms egocentrisch type dat zich nogal snel in de nesten werkt, maar iemand die je onmiddellijk in je hart sluit.

Hup Herman! is het eerste in een nieuwe reeks prentenboeken van meervoudig Zilveren Penseel-winnaar Yvonne Jagtenberg, bekend van geliefde series als Arno, Balotje en Hondje.
+


Genre
Kind & Jeugd
Kleuterboeken
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Rubinstein Publishing
Eerste editie
13 december 2019
Laatste editie
20 oktober 2020
ISBN
9789047627128 , 9789025774615


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hup Herman!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.