Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ik ben Pippi niet_voorplat_highres
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 10 3 8 2 2 1 0

Ik ben Pippi niet

28

Rank 3459 Gelezen 32 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 4
Junior Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 2   Topics 0

‘Ik ben Pippi niet!’ is het nieuwe prentenboek van Yvonne Jagtenberg, de Gouden-Penseelwinnaar van 2020. En ook dit prentenboek is al even vrolijk, eigenwijs en hilarisch als we van Yvonne Jagtenberg gewend zijn. Meisje de Geit is er trots op is hoe uniek en bijzonder ze is. Er is niemand zoals zij! Maar wat moet je doen als je als trotse geit opeens overal sproeten krijgt en een stel knaloranje stijve vlechten? En iedereen begint je Pippi te noemen? Dan word je boos en roep je heel hard: ‘Ik ben Pippi niet!’ Maar beter nog: dan schrijf je een brief naar die Pippi (wie dat dan ook is) om te vertellen dat je haar niet bent, maar wel een stoere meisjesgeit die kan schrijven. En daarna til je lekker je vader op en geef je je oma een dikke kus! Een heerlijk eigenzinnig en droogkomisch prentenboek van de maker van ‘Hup Herman!’ (in 2020 bekroond met het Gouden Penseel) en van het vervolg ‘Kop op, Herman!’.

+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
25 augustus 2021
Laatste editie
25 augustus 2021
ISBN
9789025774622


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik ben Pippi niet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken