Zo op het verkeerde been gezet!
Titel:Het verkeerde meisje
auteur: Angelique Haak
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De kaft van het boek is sprekend, de kaft en de informatie op de achterflap trekken mij over de streep om het boek aan te schaffen.
Zeer spannend vanaf het eerste hoofdstuk. Het boek zet je vanaf het allereerste moment tot aan het plot op het verkeerde been.
Amelie , dochter uit een rijke familie, ligt in scheiding. Op een ochtend ontwaakt ze in een kelder. Ontvoerd…………waarom en door wie. Komt ze hier nog levend uit?
Robin groeit op in een bijzonder gezin, tekenend voor een psychopathische persoonlijkheid?
Het verhaal wordt vanuit beide personages vertelt. De spanning sluimert zinderend door het verhaal heen met een zeer onverwachts en verrassend plot.
Een ware page turner.
auteur: Angelique Haak