Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Iets minder deel in deze serie

ChantalH 18 september 2023 Hebban Team
In dit boek wordt Denemarken getroffen door het eerste geval van milieuterrorisme. Er is een explosie in de laatste kolengestookte elektriciteitscentrale van Denemarken. Hierbij komt een ogenschijnlijk onschuldige man om het leven. Diezelfde ochtend wordt de zoon van de klimaatminister dood gevonden in zijn luxe villa. Is er een verband? Juncker en Kristiansen moeten dit weer eens oplossen. Lukt het hen?

Ook dit vierde deel leest weer heerlijk vlot en begint meteen heel spannend. Er gebeuren allerlei dingen in de verschillende verhaallijnen. Ook de verschillende personages maken weer van alles mee, ook in de privé sfeer. Dit maakt dat het boek lastig als stand alone te lezen is. Veel losse eindjes worden aan elkaar geknoopt. Toch bleef er wat mij betreft een grote draad los hangen. Dat vind ik heel jammer. Hierdoor waardeer ik dit deel ook lager dan de vorige delen. Ik ben wel heel erg benieuwd hoe het nu verder gaat met Juncker, zijn zoon en Nabiha.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van ChantalH

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.