Ontmaskerd
Naast het feit dat dit boek een mooi uiterlijk heeft door de prachtige spray-edges , las het ook heerlijk weg! Dit verhaal draait om liefde en om iets wat op een gemaskerd bal gebeurd is, en ik was enorm jaloers op de Marie-Antoinette jurk van de hoofdrolspeelster Essie die ik in mijn hoofd helemaal voor mij zag.
Essie woont sinds een jaar samen met haar vriend Ralph in zijn huis in Langeveen alwaar niet veel spannends gebeurd. Het gemaskerd bal is dan ook hét evenement van het jaar maar eindigt anders dan waar Essie van gedroomd had. Ineens is zij na het bal “the talk of the town”. Wat volgt is een heerlijk verhaal waarin je echt meeleeft met de hoofdrolspelers.
Ik kon niet stoppen met lezen, ik moest en zou weten hoe het zou eindigen! Marjon heeft een heerlijke schrijfstijl en dit was mijn 1e boek dat ik van haar las, maar zeker niet de laatste. Ik zat echt in het verhaal en waande mijzelf echt achterop de motor terwijl ik nog nooit achterop een motor gereden heb…dan heb je als schrijfster wat mij betreft echt de spijker op z’n kop geslagen en dit smaakt naar meer.