Zeer ongeloofwaardig
Ik had veel goede verhalen over dit boek voorbij zien komen maar werd toch flink teleurgesteld toen ik het las.
Allereerst de positieve punten. Het boek is vlot en op een aangename manier geschreven. De opzet met de wisseling van perspectief is leuk gedaan En hoewel het niet perse een thriller pur sang is in een deel van het boek wil je toch doorlezen en meer te weten komen over de personages.
Het grootste punt waar wat mij betreft op bleef hangen was de ongeloofwaardigheid. Met name de hoofdpersoon Amelie wiens vader (als galeriehouder!) in de quote500 zou staan was ongeloofwaardig. Het is duidelijk dat de auteur zelf nooit iemand heeft ontmoet uit de quote 500 en zich er ook onvoldoende in heeft verdiept. Aangezien een aanzienlijk deel van het plot hierop hinkt merkte ik dat ik het moeilijk vond om volledig met het verhaal mee te gaan. Daarnaast vond ik ook het levensverhaal van Robin naast erg heftig ook ongeloofwaardig.
Met name de hoofdpersoon Amelie maar ook de (relaties en interactie met de) bij personages bleven vrij vlak en werden niet levensecht beschreven.