Mijn kennismaking met Rosemary Hart #10voor10

Zijn gezicht staat in mijn ziel gegrift. Hij spookt rond in mijn nachtmerries.
Ik was er getuige van dat hij iets verschrikkelijks deed.
Om een of andere reden liet hij me in leven.
Maar net als ik begin te geloven dat ik het eindelijk achter me kan laten, laat deze meedogenloze moordenaar me zien dat hij niet van plan is me te laten gaan.
Hij zegt dat ik zijn verlossing ben. Maar ik weet zeker dat hij mijn ondergang is.
Alleen in de wildernis met de man die mijn grootste roofdier en mijn enige beschermer is, zal ik elk greintje van mijn innerlijke kracht moeten vinden om te voorkomen dat ik mezelf verlies.
Roofdieren zijn misschien mooi, maar hun aanraking blijft dodelijk.

Duister Hart is mijn kennismaking met Rosemary Hart.
De schrijfstijl zoog mij direct het boek in en liet mij zelfs na het eind nog niet los. Ik wil zeker nog deel twee gaan lezen.
Duister Hart is geschreven vanuit Juliet, haar emoties zijn sterk voelbaar als lezer.
De reis die Juliet en Liam (half-face) maken is heel mooi en goed beschreven. Ik kon alles helemaal voor me zien en had het idee dat ik naar een film keek.

Duister Hart is een Dark romance verhaal, alleen vond ik dat er niet veel romance in zat. Maar romance zou in de situatie, zeker hoe Juliet het beleeft, niet passen. Wel vond ik Duister Hart ontzettend spannend want ik had geen idee hoe of wat Half-face allemaal zou (willen) doen met/bij Juliet.

De schrijfstijl van Rosemary Hart heeft mij aangenaam verrast en naast dat ik deel 2 nog wil gaan lezen, wil ik zeker nog meer boeken van haar oppakken ❤

Ik mocht meedoen met de #10voor10
van Rosemary Hart. Ik kreeg Duister Hart daarvoor opgestuurd. Heel erg bedankt hiervoor @rosemaryhartbooks

Meer recensies van cindysboekenofficial