The Bookbabe

Cisz Geverink-Strasters Cisz Geverink-Strasters
6 mrt 2021

"Alleen omdat ik nog nooit eerder de noodzaak heb gevoeld om een klein stukje van mijn hart aan een vrouw te geven, wil niet zeggen dat ik dat nooit zal doen." ~ p54.

Wat een heerlijk verhaal was dit! En eerlijk, wie heeft er niet van gedroomd vroeger: verliefd worden op je idool?

"Dus zit hier niet voor me te doen alsof je niets speciaals bent, rockster, want jij en ik weten allebei dat je fucking alles bent." ~p82.

Cherry Beats is het eerste deel in de serie rondom Youth Gone Wild, waarbij er per boek de focus ligt op een ander band lid. In dit deel ligt de focus op drummer Presley West.
Vicki James heeft op magische wijze de meisjesdroom op papier weten te zetten, zonder afbreuk te doen aan zowel de droom als de harde realiteit. Is het 100% realistisch? Vast niet, maar maakt dat uit, als je elke letter wílt geloven? Ik hou van het personage Tessa, de stoere chick die niet over zich heen laat lopen. Ik hou van de gekozen muziek, die je bijna van de pagina's af hoorde komen. En iets zegt mij dat ik de komende weken veel Brian Adams en Bon Jovi ga luisteren. Ik heb oprecht genoten van iedere letter. Het verhaal voelt compleet, waarbij de seks onderdeel van het geheel was en niet de basis van het verhaal. Als je die balans goed weet te behouden als auteur, hoeft een boek niet vulgair te zijn, of continue in herhalingen te vallen, maar voegt het juist iets toe. Het versterkt de band tussen de personages, en zorgt dat het knettert tussen de pagina's. En geloof me: Tess en Presley KNETTEREN.

"Laat me je vandaag geven. Morgen bestaat niet als je bij mij bent." ~ p267

Ik was al verliefd door de titel, omslag en flaptekst, en na het lezen kan ik niet anders dan bekennen dat ik ook smoorverliefd ben op het hele verhaal. Dikke 5 sterren! Ik sta inmiddels al ongeduldig te trappelen voor het volgende deel. Gelukkig hoeven we daar niet heel lang meer op te wachten!

Meer recensies van Cisz Geverink-Strasters