Cozy queer romance in kerstsfeer
Hedwig is verknocht aan de boekwinkel waarin ze werkt, maar de eigenaresse 'trekt' er niet meer zo hard aan. De winkel gaat niet met zijn tijd mee en heeft het daarom lastig om op te boksen tegen alle internetgiganten.
Hedwig zet dus alles op alles om haar ideale baan te redden.
Als ze vlak voor kerst gedreven op de fiets pakjes rondbrengt, wordt ze onderuit gereden door een hele knappe vrouw...
Kelly heeft een lekker vlotte schrijfstijl! Je vliegt door de pagina's en leeft ondertussen erg mee met de hoofdpersonen. Dat er een lekkere laag casual LGBTI+ in zit (zonder moeilijk te doen) is ook verfrissend. In veel feelgoodromans en -novelles komen toch voornamelijk hetero's aan bod.
De kerstsfeer hangt er ook lekker bij! Ik ben zelf geen enorme kerstfan (én ik woon op een tropisch eiland), maar ik zat er toch helemaal in. Ik hoorde de jinglebells bij wijze van spreken en ik moest enorm lachen om de geiten.
Ga lekker van deze novelle genieten! Ik geef het boek 4 sterren.
Hedwig zet dus alles op alles om haar ideale baan te redden.
Ga lekker van deze novelle genieten! Ik geef het boek 4 sterren.