Tenenkrommend, maar goed plot
Jeetje, wat heb ik mij geërgerd aan de onnozelheid van deze hoofdpersoon... Bij praktisch alles wat Jack deed, gingen mijn alarmbellen af. Maar nee hoor, zij liet zich inpalmen en trouwde binnen no time met deze griezel.
Ik vond het echt tenenkrommend, tot het moment dat de ware aard van deze man boven kwam. Toen begon het spannend te worden en hoopte ik dat het zou aflopen zoals het afloopt.
Heerlijk hoe de dame weer regie pakt en voor elkaar krijgt wat deze klojo toekwam!
Het is erg goed geschreven (als je je zo kunt ergeren zijn de personages sterk neergezet!) en het plot zat goed in elkaar. Je weet welke kant het opgaat, maar niet precies hoe en wat er allemaal mis kan lopen.
Door de wisselingen in tijd, kreeg je alle info 'just in time' en ontrafelde zich langzaam wat er aan de hand is.
Een lekker boek dus alles bij elkaar.
Een lekker boek dus alles bij elkaar.