Goed verhaal, minder aansprekend dan de andere titels van Katy Brent

Claudia Stinne 05 juli 2025 Auteur
Hoewel dit een prachtig verhaal is, met diepgang, problematische actuele thematiek en alles perfect is opgeschreven, paste dit boek toch minder bij mij dan 'How to Kill Men and get away with it' en 'I bet you look good in a coffin'. Ik kwam dan ook rechtstreeks door uit deze verhalen over Kitty de charmante, rijke, seriemoordenares en ik miste het smeuige sausje van die twee boeken.

Het is heel erg wat Molly overkomt (eerst live op Twitter terwijl ze onvrijwillig en vreselijk dronken een seksuele handeling verricht), maar ik voelde me daar minder mee 'verbonden' dan met de thematiek die in de eerder genoemde boeken aan bod komt.
Ook dit verhaal heeft een krachtige moralistische boodschap die zeer belangrijk is in de huidige maatschappij. Daarnaast zitten er prachtige personages in en steekt het verhaal goed in elkaar.
Ga dit boek dus zeker lezen, maar dan als eerste en bewaar de andere 2 boeken als 'toetje'

Meer recensies van Claudia Stinne