Wachten tot op het laatst

In dit laatste deel van de Flesh en Fire serie van Jennifer L Armentrout volgen we Sera en As in hun strijd tegen Kolis. De eerste 600 bladzijden wordt er veel herhaald keer op keer en ontpopt er zich weer nieuwe informatie en springt de passie er van af, maar verder gebeurd er niet veel. Dit veranderd na 2/3e van het boek, waarin je eigenlijk het boek niet meer weg kan leggen , maar er zijn nog zoveel bladzijden te gaan. De Profetie wordt belangrijk en de uitleg daarvan, bovendien maakt het laatste deel van het verhaal de lange opbouw (958 bladzijden!) wel enigszins goed. De strijd wordt goed omschreven en mooi uitgewerkt. Maar had het boek werkelijk zoveel bladzijden nodig? Ik vind van niet

Meer recensies van Comicbookpro (Mario)