Ontroerend!
Recensie – Pictures of You van Emma Grey
Roman
Uitgeverij: De Fontein
Pictures of You is een aangrijpend verhaal over geheimen, verlies en onverwachte verbindingen, verteld in twee perspectieven en verschillende tijdlijnen.
Pictures of You is zo’n roman die onder je huid kruipt en nog lang blijft nazinderen. Het is een verhaal dat je raakt, ontroert en je dwingt om even stil te staan — bij verlies, liefde, keuzes en de manier waarop mensen na trauma opnieuw proberen te ademen.
Emma Grey verweeft op een indrukwekkende manier verschillende thema’s zoals geweld, ziekte, rouw, vriendschap en hoop. Het verhaal wordt verteld in meerdere tijdlijnen en vanuit twee perspectieven, wat het geheel extra diepgang geeft. Je wordt langzaam maar zeker steeds verder het leven van de personages ingetrokken.
Ik moest in het begin even mijn draai vinden, maar naarmate het verhaal vordert leer je zowel de hoofdpersonages als hun verborgen emoties steeds beter kennen. Er vallen puzzelstukjes op hun plek en de geheimen die stukje bij beetje bovenkomen zorgen voor een constante spanning. Tegen het einde zat ik echt op het puntje van mijn stoel.
Het is een emotioneel, prachtig en realistisch verhaal dat me nog niet loslaat.
Dank aan Uitgeverij de Fontein dat ik dit bijzondere boek mocht lezen en recenseren.
Roman
Uitgeverij: De Fontein
Het is een emotioneel, prachtig en realistisch verhaal dat me nog niet loslaat.