Heerlijke roman in kerstsfeer
Samenvatting: Chris eigenaar van een wijnhandel en Kiki eigenaresse van een vintage kledingwinkel. Zijn op elkaar aangewezen om de jaarlijkse kerstmarkt samen te organiseren. Maar zij kunnen elkaar niet uitstaan. Komt dit nog goed?
Wat ik er van vond: heerlijke feelgood roman met een echte kerstsfeer. Ik vond de personages in dit verhaal heel leuk! Vooral Kiki lekker eigenwijs en niet op haar mondje gevallen. Een eigen stijltje, en als we haar beter leren kennen toch ook een zachte kant.
En dan haar buurman Chris van de wijnhandel, hij lijkt heel saai en netjes, maar ook hij heeft een ruige kant. Heel mooi om hun ontwikkeling in het verhaal te zien. En dat ze elkaar van een hele andere kant leren kennen.
De sfeer en locatie vond ik ook heel leuk. Een hele gezellige winkelstraat in kerstsfeer. Het verhaal is vooral feelgood, maar ook drama en humor. Het verhaal heeft ook echt wel diepgang, en laat goed de ontwikkeling van de personages zien.