Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Dank je feestelijk!

Corina 11 december 2022

@lisannestam_ www.stamplustekst.nl
Omslagontwerp @anotherviewnl
Lay-out @petrakruijt @aprilbooks.nl
Redactie @denisemarinusnl

Verhaal:

Gwen is klunzig en een hopeloze romanticus.In het dagelijks leven organiseert ze feesten om de echtscheiding te vieren. Ja die bestaan echt! Gwen probeert haar klanten altijd tevreden te houden en haar draaiboek is haar heilig!
En ze denkt alles onder controle te houden, maar is dat ook zo?

Mijn mening:

Ten eerste mijn complimenten voor deze prachtige cover! Past precies bij het verhaal en nodigt zeker uit om te lezen! En maakt je nieuwgierig naar het verhaal.

De schrijfstijl van Lisanne is heel eigen, vlot, herkenbaar ( de woordjes die ze gebruikt) en met de nodige humor.
De hoofdstukken zijn kort en daar hou ik van! Het boek leest lekker weg.

Lisanne heeft veel aandacht besteed aan haar personages. Met zo hun eigen unieke trekjes en karakters. Vooral klunzige Gwen vond ik heel leuk! En Xavi vond ik eerst een beetje een oude brompot, maar die werdt tijdens het verhaal steeds leuker!

Het verhaal is goed uitgewerkt en heeft een goede verhaallijn, goede setting. En bevat de nodige humor, drama en natuurlijk romantiek!
Ik heb erg genoten van dit verhaal, en ik vind het een heerlijke feelgood ! Een deel twee hiervan zou zeker leuk zijn.Reageer op deze recensie

Meer recensies van Corina