Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Ietwat langradig maar toch boeiend!

corine-fraikin 03 april 2024
De nachtstemmer van Maarten 't Hart. ⭐️⭐️⭐️ Deze roman was even wennen. Qua schrijfstijl is het niet altijd makkelijk lezen, maar wel mooi. De Groningse orgelstemmer Gaby Pottjewijd krijgt een opdracht om een bijzonder orgel te stemmen in een havenstadje in het westen van het land. Eenmaal daar ontdekt hij hoe vreemd de mensen zijn en probeert hij zijn draai te vinden. Het boek is doorspekt met het geloof ondanks het feit dat Gaby afvallige is, komt hij voor zijn werk altijd in het huis van God. Tijdens het stemmen krijgt hij hulp van de dochter van een beeldschone Braziliaanse. De dochter schijnt een verstandelijke beperking te hebben, maar hem helpen kan ze als de beste! De schrijfstijl is soms ietwat langdradig, maar blijft toch boeien.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van corine-fraikin

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.