// : Paulo Coelho / Hippie
Direct werd ik aangetrokken door de titel en de kleurrijke vormen van de omslag, liggend op een stapel andere boeken.
De reis in het boek begint in Zuid-Amerika tijdens de hippietijd in de jaren 70.
Ik voel me altijd aangetrokken tot de vrijheiden vol met muziek van deze tijd, misschien wel vanwege mijn geboortejaar.
Ik kon het boek makkelijk doorlezen, doordat mij gelijk de manier aansprak van het reizen door meerdere landen in Zuid-Amerika, welke met geschiedenis / culturen onderlegd geschreven is.
Via Brazilië vloog Paulo naar Amsterdam ( mijn favoriete hoofdstad ) waar hij zijn liefdesleven vervolgde in de Magic Bus naar Nepal.
Naast dat Paulo de busrit met o.a. wijsheden en quotes omschrijft hoe hij mensen heeft ontmoet en de zoektocht naar vrijheid en de zin van het (liefdes) leven, had ik graag ook tijdens deze busreis gelezen wat hij onderweg heeft gezien qua culturen, muziek, geuren en de omgeving.
#hippie #paulocoelho #turnthefirstpage #lezen #boek #boeken #leeswatbijjepast #boekenblog #boekstagram #instaboek #book #bookstagram #boekenlezen #boekentips #lekkerlezen #leesvoer #boekenblogger #leestip #lezenisleuk #paperback #instabook #boekenwurm #boekenliefde #leesverslaafd #booknerd #bookaddict #bookjunkie #boekperweek
• • • • • • • • • • • • • • keywords • • • • • • • • • • • • • •
• Zuid-Amerika / de Dam in Amsterdam / Nepal
• Hippie idealen jaren 70
• Reizen met een oude bus
• Levenservaringen
• Geschiedenis en cultuur